Tjänster inom energiteknik Stockholm

Vi söker drivna ingenjörer inom VVS, inomhusklimat, energi, el och styr

Ansök nu

IMEK VVS Rådgivande Ingenjörer AB grundades 1987 och har idag utvecklats till ett företag som erbjuder helhetslösningar inom VVS och energi. Vi arbetar med projekt från idé, utredningar, kalkyler till system- och bygghandlingar. Imek VVS Rådgivande Ingenjörer AB är ett privatägt bolag fristående från de stora börsbolagen, med både ungdomlig nyfikenhet och lång erfarenhet.

Vi har många intressanta projekt, spännande kunder och en bra orderingång och ser ljust på framtiden. Vi har en platt organisation där vi jobbar tätt tillsammans och med stor respekt till varandra och våra uppdragsgivare. Våra viktigaste mål är att både medarbetare och kunder skall vara nöjda och trivas tillsammans.

Vi har nu en möjlighet att utöka vårt kontor med ett antal drivna och kunniga personer, gärna samspelta och med egna kontakter. Vi är ett relativt litet företag, men med stor bredd och kompetens. Vill du jobba för ett företag med varierande uppdrag, korta beslutsvägar och bra stämning har du hittat rätt. Vi arbetar åt entreprenörer, byggföretag, fastighetsägare och fastighetsutvecklare och våra projekt varierar från lyxvillor till stora kommersiella fastigheter och lättare industri.

Hos oss får du bra förmåner och erbjuds en arbetsplats i fina lokaler högst upp i huset på Regeringsgatan i centrala Stockholm, med möjlighet att jobba hemifrån när det passar dig och projekten bäst. Självklart har vi kollektivavtal, träningsbidrag och en rad andra förmåner.

Vem är du?

Vi söker personer som har erfarenhet men som vill utvecklas vidare med nya möjligheter och mål.

Du är en positiv kraft som tycker om att samarbeta, har lätt för att kommunicera och ditt arbetssätt är strukturerat och proaktivt. Du är en driven person med hög initiativförmåga och du är van att arbeta med uppgifter som syftar till förbättring.

Ansökan

Låter det här som något för dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan till oss så snart som möjligt!

Har du frågor är du välkommen att kontakta Thomas Cammerfelt på e-post: thomas.cammerfelt@imek-vvs.se