Pre-Almedalen

Föredrag – Kunskap – Nätverkande

Varmt välkomna skall ni vara då IMEK bjuder in våra kunder med respektive/gäster till båten Corall Royal Yacht här i Stockholm. Vi smygstartar Almedalen på distans med tre dagar av presentationer, temadiskussioner och bubbel med tilltugg.

Under dessa tre dagar kommer båten vara förtöjd vid Kajplats 18 Strandvägen 18, 114 56 Stockholm, och därmed kan gäster komma och gå under eventets gång.

Måndag 27/6: Hur mycket kan reducerad energianvändning öka fastighetsvärdet?

Är det ekonomiskt försvarbart att bygga energi-optimerat när inflationen rusar? Under måndagen pratar IMEK om vad som gör denna ekvation möjlig.

Eventet pågår mellan 17:00 – 20:00
Klockan 18:00 håller Frida Esselin, Johan Enmalm och Tomas Kvistmo i en dialog gällande ekonomiskt och miljömässigt hållbara investeringar i fastigheter

Tisdag 28/6: Hur mycket kan industriellt tillverkade plusenergifastigheter öka fastighetsvärdet?

Under tisdagen anordnar IMEK, Building Homes och Zero Carbon Tech en kväll tillsammans. Här diskuteras bland annat hur ny industriell tillverkning fungerar, kan tillämpas och bidra till utveckling i branschen. Inte minst i tider med rusande materialpriser och osäker materialförsörjning. Ytterligare samtalsämne är hur hybridpaneler möjliggör plusenergibyggnader på tillgängliga takytor, genom att omvandla solenergi till både el och värme i samma panel.

Warwick Kendrick från Aurora Construction kommer även att delta för att tala om industriellt tillverkade bostäder, med utgångspunkt i Jylland, Kista – 330 lägenheter.

Eventet pågår mellan 17:00 – 20:00
Klockan 18:00 håller Tomas Kvistmo och Marcus Kanewoff i en dialog gällande att skapa plusenergifastigheter och uppnå Miljömålen 2030 på kommersiella villkor

Onsdag 29/6: Hur mycket kan digitalisering öka fastighetsvärdet?

Onsdagen bjuder på en temakväll arrangerad av Sensative och IMEK. Här diskuteras bland annat hur ny teknologi öppnar upp ett nytt digitalt landskap av information i fastigheter.

Eventet pågår mellan 17:00 – 20:00
Klockan 18:00 håller Tony Strand i en dialog gällande att accelerera digitalisering i fastigheter för att nå Miljömålen 2030 och få nöjdare kunder på köpet

Fyll gärna i er anmälan i formuläret nedan om ni redan nu vet att ni vill delta.
Anmälan är till för logistik och förberedelser, men krävs inte för deltagande!

Anmälan